Voždovac angažovao golmana

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 00:46

Voždovac angažovao golmana

Fudbalski klub Voždovac se zvanično pojačao na golmanskoj poziciji, pošto je stigao Marko Gudžulić.

Nekadašnji đak Omladinske škole Partizana, parafirao je ugovor na tri i po godine.

U redove "zmajeva" stigao je iz Kolubare. O njegovom dolasku je govorio i sportski direktor Voždovca, Bojan Leontijević.

"Radi se o momku koji nas je ubedio svojim kvalitetima da mozemo biti spokojni kada je golmanska pozicija u pitanju, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na duže staze. Pratli smo njegov rad u Kolubari i uverili se da će biti pravi potez. Kuriozitet je da su on i golman Katić u srodstvu i dolaze iz istog mesta, te je dobra saradnja među njima zagarantovana. Marku želimo i zvanično dobrodošlicu i mnogo sreće među stativama", rekao je Leontijević.

Gudžulić je na promociji istakao da se oseća sjajno što će u budućnosti braniti boje Voždovca.

"Mnogo sam srećan i zadovoljan što sam došao u jedan dobro organizovan klub kao što je Voždovac. Zmajevi od mene mogu očekivati uvek pozitivnu energiju, osmeh na licu i nadam se mnogo dobrih odbrana i zajedničkih proslava pobeda. Oduševljen sam načinom rada trenera Miljkovića, a sama činjenica koliko je golmana izgradio privukla me je dodatno i siguran sam da ću uz njega napredovati mnogo."

On će biti prava podrška Andriji Katiću, kako na terenu tako i van njega. Po prvi put ćemo imati situaciju da dva brata, dva rođaka iz istog mesta, čuvaju mrežu Voždovca.

"Nas dvojica se slažemo odlično, poznajemo se ceo život. Rođaci smo, iz istog smo mesta, rasli smo zajedno i obojica smo od malih nogu maštali da budemo golmani. Bićemo jedan drugom vetar u leđa i siguran sam da ćemo jedan drugog terati iz dana u dan da budemo bolji, među nama vlada odlična saradnja i energija", zaključio je Gudžulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kolubara

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.