Volkov u Radničkom iz Niša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkov u Radničkom iz Niša

Crnogorski fudbalski reprezentativac Vladimir Volkov potpisao je ugovor sa Radničkim iz Niša, saopštio je taj superligaški klub na svom sajtu.

Kako se navodi, Volkov je sinoć postigao dogovor sa čelnicima Radničkom o angažmanu.

Trener Radničkog Milan Rastavac rekao je da je zadovoljan dolaskom Volkova, a iz kluba su najavili da se narednih dana može očekivati "još nekoliko zanimljivih informacija" vezanih za prelazni rok.

Volkov je karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počeo u beogradskom Grafičaru, a zatim je igrao za Železničar, BSK iz Borče, portugalski Portimonense, OFK Beograd, moldavski Šerif, Partizan, belgijski Mehelen, a prošle godine igrao je na pozajmici u Lehu iz Poznanja.

Sa Partizanom je za četiri godine osvojio tri šampionske titule, a sa Šerifom dva prvenstva i Kupa Moldavije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.