Vojvođanski derbi uživo na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanski derbi uživo na RTV

Posle dvomesečne pauze, utakmicama 23. kola koje se igraju ovog vikenda, nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije. U Novom Sadu se sastaju Vojvodina i Spartak, a kako je istakao pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac, njegovu ekipu protiv Spartaka očekuje pravi vojvođanski derbi. Direktan prenos ovog meča možete pratiti uživo na Prvom programu RTV u subotu od 15 časova.

"Primaklo se i prvo prolećno kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i susret sa Spartakom iz Subotice. Očekuje nas jedan pravi vojvođanski derbi i vrlo teška utakmica, jer Spartak ima dobar tim, koji već dugo igra zajedno. Igraju čvrst fudbal i ne daju mnogo golova, ali ih zato teško i primaju", rekao je Šarac, objavljeno je na sajtu novosadskog kluba.

 Vojvodina je prvi deo sezone završila na petom mestu na tabeli sa 35 bodova, dok je Spartak poslednji sa 20 bodova manje.

"U Novom Sadu će pokušati da osvoje jedan ili tri boda, što bi im mnogo značilo u borbi za opstanak, s obzirom na to da su trenutno poslednji na tabeli. Ove zime su doveli šest-sedam novih igrača i pokušaće svim silama da opstanu u ligi. S druge strane, nama je cilj da se plasiramo u plej-of i budemo među prve tri ekipe, te ćemo zato sutra dati maksimum kako bismo došli do tri boda. Nadam se dobroj i kvalitetnoj igri", rekao je Šarac.

Vojvodina će na sutrašnjem meču nastupiti oslabljena, pošto zbog kartona neće igrati Radovan Pankov, a probleme sa povredama imaju Milan Stepanov i Novica Maksimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šarac: Čeka nas pravi vojvodjanski derbi

Izvor: B92, 19.Feb.2016

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac rekao je da njegovu ekipu protiv Spartaka očekuje pravi vojvodjanski derbi. "Primaklo se i prvo prolećno kolo i susret sa Spartakom iz Subotice. Očekuje nas jedan pravi vojvodjanski derbi i vrlo teška utakmica, jer Spartak ima dobar tim, koji već dugo igra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.