Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 18:30

Vojvodina nastavila sa proverenom saradnjom i humanim aktivnostima

Fudbalski klub Vojvodina potpisao je danas ugovor o saradnji sa Udruženjem „Čepom do osmeha“.
U prostorijama FC „Vujadin Boškov“ ugovor su potpisali predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić i predsednica Udruženja „Čepom do osmeha“ Vanja Petković.
Predsednik Vojvodine najavio je da će klub pomagati u realizaciji nabavke pomagala za osobe sa invaliditetom.
„Udruženje Čepom do osmeha su dugogodišnji prijatelji fudbalskog kluba, odbojkaškog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i gotovo svih klubova Sportskog društva Vojvodina i mogu slobodno da kažem moji lični prijatelji.
Uvek su bili uz nas i zato mi je drago da FK Vojvodina može da pomogne u realizaciji nabavke pomagala za dvoje dece, da je klub potpuno stabilan i umesto da mi tražimo pomoć da možemo da je ponudimo onima koji je zaslužuju. Ovo je samo početak jedne uspešne saradnje i zahvaljujem se Čepom do osmeha na ovoj prilici i želim im puno uspeha u daljem radu“ poručio je predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić.
Ozvaničenu saradnju sa FK Vojvodina pozdravila je i predsednica Udruženja „Čepom do osmeha“ Vanja Petković.
Ovo je samo nastavak saradnje i jedan dokaz da smo svi na istom putu, na istom zadatku ka istom cilju. Želimo da pomognemo deci, a isto tako i da brinemo o životnoj sredini, a to sve znači da širimo prave životne vrednosti, što je svakako širenje empatije i solidarnosti prema osobama invaliditetom. Ovako ujedinjeni šaljemo poruku da za

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.