Vodojaža drastično podmladila tim

Izvor: KGsport.info, 14.Feb.2013, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodojaža drastično podmladila tim

Grošnička Vodojaža, dugogodišnji zonaš grupe Morava, koji se takmiči u okviru Fudbalskog saveza Zapadne Srbije i ove godine bije svoju bitku za opstanak. Klub je odavno bazirao svoje ambicije u borbi za opstanak u ovom rangu takmičenja, pa i ne čudi što konstantno dolazi do promena u sastavu.
Iz FK Vodojaže su otišli Ljujić u Pobedu Beloševac, Kočić je svoje mesto našao ponovo u Šumadiji 1903, Ristić je pojačao  Slaviju, Đorđević se preselio u crnogorski prvoligaš >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Petrovac, dok je  Galamić prešao sa veliki na mali fudbal, pa je pojačao kragujevački drugoligaš Mašinac.
Klubu su pristupili igrači Šumadije 1903,  S. Petrović, D. Petrović, Čanović i Beloica. Na treneru, čuvenom, Slobodanu Staševiću ovaj period biće dobra prilika da upozna nove igrače i iste uklopi u prepoznatljiv stil igre Grošničana.
Ekipa Vodojaže dosta je podmlađena, ali cilj kluba je kao i predhodnih godina sredina tabele. Ekipa Vodojaže je prost primer spoja mladosti i iskustva, koji već duže vreme funkcioniše, i to vrlo uspešno. Treniramo na stadionu na Bubnju i koristimo balon, u planu su odigravanje 5-6 kontrolnih utakmica od kojih je prva već u subotu protiv Slavije.
Zatim 24-og se sastajemo sa Šumadincom iz Brzana, 3. marta očekuje nas Arsenal, 6. igramo sa Šumadijom 1903. Takođe smo  u pregovorima sa ekipama za odigravanje još par utakmica, ali veliki problem u zimskom periodu je gde naći teren za utakmice.”- reči su Sportskog direktora Vodojaže, Dejana Markovića, nekada britkog i nepralaznog štopera ovog kluba.
Izvor: Željko Marinković
Foto: Milivoje Jovičić
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.