Izvor: Njuz.net, 17.Okt.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa navijača u zatvoru prvi put u životu odgledao fudbalski meč

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 17. oktobar 2016, (Njuz) – Sreten Pajović (24), vođa navijačke grupe „Budale“ sa Vidikovca odgledao je juče po prvi put u svom životu fudbalsku utakmicu, javljaju izvori iz Centralnog zatvora, gde se Pajović od pre mesec dana nalazi na odsluženju zatvorske kazne zbog dilovanja heroina.
Sam Pajović kaže da je mu se fudbal sviđa, iako još nije „pohvatao sva pravila.“
– Dobra je fora, dva tima jedni protiv drugih i smeju da se dobacuju loptom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << al’ samo nogama. Čime se sve ljudi danas bave! Jedino ne kapiram ofsajd još uvek – kaže Pajović – Do sada nikada u životu nisam gledao fudbal jer mnogo radim pa nemam vremena. Moj posao zahteva punu koncentraciju na tribini zbog koreografije, tako da sam stalno leđima okrenut terenu. Može se reći da sam do sada slušao dosta utakmica ali to definitivno nije isto kao kad se gleda – zaključuje on.
Pajović dodaje da nema vremena da gleda fudbal na TV-u kad nije na stadionu, jer ima i sporedni posao zbog kojeg se trenutno i nalazi u zatvoru.
On kaže kako namerava da pogleda što je više utakmica moguće dok je u zatvoru, kako bi se što bolje upoznao sa, kako kaže „njegovim novim omiljenim sportom“.
– Već sam zapamtio i imena nekih igrača, ali je jako teško jer ih ima čak 22 u isto vreme na terenu. Zanimljivo mi je da samo jednom daju da dira loptu rukama, i on se zove goliman. Kažem vam, ovo bi trebalo da bude najpopularniji sport na svetu koliko je dinamičan i uzbudljiv.
Viktor Marković

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.