Izvor: JUGpress.com, 05.Mar.2024, 10:03

Vlasini mršav bod u Popovcu

VLASOTINCE

Bleda izdanja i slabe igre osnovni su razlog posrtanja Vlasine i veoma lošeg plasmana na tabeli srpskoligaša iz Vlasotinca, u jesenjoj sezoni pa će tako, u drugom delu prvenstva imati mnogo muka i problema da sačuvaju srpskoligaški status. Budućnost iz Popovca poslednjih nekoliko godina bio je klub koji je postavio visoku lestvicu kako takmičarsku, tako i u izgradnji fudbalske infrastrukture. Ali spletom nesrećnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << okolnosti u samom klubu, po svemu sudeći mnogo toga zacrtanog u ovom klubu za sada je stornirano.

Fudbaleri Vlasine u Popovcu nisu se proslavili igrom u prvom poluvremenu, da bi svoju igru malo podigli na viši nivo u drugom poluvremenu, ali njeni napadači nisu znali i umeli da svoje prilike pretvore u pogotke i tako donesu Vlasini pobedu i tri boda koja bi bila od neprocenjive vrendosti u borbi za opstanak. Golmani obe ekipe svoj zadatak obavili su na pravi način, što najbolje govori činjenica da su njihove mreže ostale netaknute posle 90 minuta igre.

Novi igrači i stari trener Dragan Nikolić već u nedelju imaju novo iskušenje na svojoj ,,Rosulji” gde dolazi vodeći Trajal iz Kruševca koji do sada od 16 odigranih utakmica ima stoprocentan bodovni učinak i sigurno će nastojati da svoj pobednički pohod nastavi i u narednom 17.kolu.

Vlasina: Gašić, Antić (N.Marković), Stojković, Milošević, F.Marković, Stojiljković, Mitrović (Đokić), Stefanović, Milenković (M.Stojanović), Nikolić, Miljković. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.