Izvor: JUGpress.com, 15.Okt.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Vlasina” i “Budućnost” u finalu “Kupa Jovan Stojanović Pajsa”

VLASINA

Iz pijeteta i poštovanja za sve ono što je učinio za FK ,,Vlasina” i fudbal uopšte u vlasotinačkoj opštini, Fudbalski savez opštine Vlasotince organizovao je ove godine ,,Kup Jovan Stojanović – Pajsa” u kome su učestvovale sve ekipe sa teritorije FSO Vlasotince.

Dve trenutno najbolje ekipe iz opštine Vlasotince, srpskoligaš Vlasina i Budućnost iz Orašja, u sredu će odmeriti snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u finalnoj utakmici koja će se odigrati na vlasotinačkoj ,,Rosulji” sa početkom u 15,30 časova.

Povodom ovog fudbalskog spektakla FSO Vlasotince organizovao je konferenciju za novinare na kojoj je prisustvovala i ćerka Dragana pokojnog ,,Pajse” čija je, inače, porodica dala saglasnost da ovoj fudbalski događaj ponese ime Jovana Stojanovića.

U ime organizatora konferenciji je prisustvovao Radovan Stanković, predsednik FSO Vlasotince, a ispred FK ,,Vlasina” konferenciji su prisustvovali Miroslav Milosavljević, sportski direktor, Goran Miladinović, generalni sekretar, trener Dragan Nikolić i fudbaleri kapiten Igor Jović i golman Mića Mladenović, a boje zonaša iz Orašje branili su predsednik Neško Milčićm i Jovan Tasić ,, alfa i omega” kluba.

Svi učesnici konferencije biranim rečima govorili su o pokojnom Jovanu Stojanoviću ,,Pajsi” koji je mnogo dao fudbalskom klubu Vlasini i učinio samo Vlasotince da u to vreme bude praktično fudbalski hit u fudbalskoj Srbiji.

I danas mnogi fudbalski radnici iz Srbije sa puno poštovanja govore o liku i delu ovog skromnog čoveka koji je svojom mirnoćom i diplomatijom uspeo sve ljude da prosto očini svojom blagošću i poštenjem.

Bez obzira što je sreda radni dan, očekivanja su da će na ,,Rosulju” doći veliki broj fudbalskih zaljubljenika da vide ovaj fudbalski spektakl prvih komšija, a vredni organizatori iz FSO Vlasotince pripremili su prigodne nagrade za pobedničku ekipu, najboljeg igrača i najboljeg golmana.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.