Vitorija poželela dobrodošlicu Kataiju: Alaves je korak napred, spreman sam za Barsu

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitorija poželela dobrodošlicu Kataiju: Alaves je korak napred, spreman sam za Barsu

Doskorašnji prvotimac Crvene zvezde i zvanično predstavljen u novom klubu

Prva želja je bila Selta, klubovi nisu mogli da se dogovore, ali se Aleksandru Kataiju ispunio san da zaigra u Španiji. Alaves se pojavio u poslednji čas i 25-godišnjeg fudbalera odveo tamo gde se igra najbolji fudbal u Evropi. Zauzvrat je dobio igrača koji bi mogao da bude jedna od senzacija sezone u Primeri.

Situacija u kojoj su sve strane zadovoljne. Katai posebno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Želeo sam da dođem u Alaves, čekao do poslednjih trenutaka prelaznog roka, ali je na kraju sve ispalo dobro. Alaves je korak napred u mojoj karijeri, klub koji će mnogo napredovati u narednim godinama", rekao je Katai na zvaničnoj promociji u Alavesu pre no što je zadužio dres sa brojem 25.

Sada je ostalo samo još da istrči na teren. Možda već u subotu na gostovanju kod Barselone na kultnom stadionu Kamp Nou.

"Spreman sam, ali odluka je na treneru", poručio je Katai i lopticu prebacio u dvorište trenera Maurisija Pelegrina.

Istina, tek je stigao, imao je samo nekoliko treninga sa novim saigračima. Ali u Alavesu imaju velika očekivanja.

Doneće nam opcije u napadu, pas, ali i mnogo golova, iako nije klasičan napadač“, kaže sportski direktor Alavea Serhio Fernandez.

(FOTO: deportivoalaves.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.