Violin oproban recept - U Humsku po pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Violin' oproban recept - U Humsku po pojačanja!

Oprobani recept koji je Fiorentina koristila u prošlosti mogao bi da iznedri novu saradnju na realciji Firenca - Beograd pošto "Viola" želi da nagažuje najboljeg igrača Partizana iz prolećnog dela prethodne sezone.

Fudbalski klub Partizan u prošlosti je sarađivao sa italijanskom Fiorentinom, pa novi transfer na relaciji Beograd - Firenca ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi predstavljao iznenađenje iako je "Viola" pikirala najboljeg igrača crno-belih.

Italijanski mediji večeras prenose vest da se krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović nalazi na meti Fiorentine i da bi "Viola" tokom letnjeg prelaznog roka mogla da krene u napad na brzonogog prvotimca viceprvaka Srbije.

Mediji sa Apeninskog poluostrva javljaju da je Fiorentina u prethodnom periodu pratila igre prvotimca Utrehta Sebastiena Halera i Nemanju Mihajlovića, a navodi se i učinak pomenute dvojice u minuloj sezoni.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev lani je izjavio da Nemanja Mihajlović ovoga leta nije na prodaju pa ostaje da se vidi hoće li Fiorentina testirati doslednost stavova čelnika vicešampiona Srbije.

Treba reći da su u prošlosti trojica fudbalera Partizana ostvarivali direktne transfere u Fiorentinu, a u pitanju su Adem Ljajić, Matija Nastasić i Nikola Gulan.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

INTERESOVANJE SVE VEĆE: Novi klub ‘zagrizao’ za najboljeg igrača Partizana

Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2016

Igrač koji je napravio bum ‘ovog’ proleća, ujedno je iskočio u prvi plan i tako povećao interesovanje za njegove usluge.. . Nemanja Mihajlović sasvim sigurno je otkrovenje ovog proleća. Pošto je prvi deo sezone bio van terena zbog administrativnih ‘začkoljica’, drugi je u potpunosti bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.