Vilšira čeka kazna zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Sitija (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilšira čeka kazna zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Sitija (VIDEO)

Fudbalski savez Engleske optužio je veznog igrača Arsenala Džeka Vilšira za nedolično ponašanje zato što je nepristojno gestikulirao prema navijačima Mančester sitija.
Televizijske kamere uhvatile su reprezentativca Engleske kako podiže srednji prst prema navijačima Sitija u 69. minutu subotnje utakmice na „Etihadu“, koju su „građani“ dobili sa 6:3.
Nijedan od sudija nije video incident, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je FA posle utakmice pokrenula postupak, nakon što je tročlana komisija pogledala snimak.
Za pokretanje postupka potrebno je da se svi u komisiji slože da je postojao prekršaj za isključenje, što je bilo i u ovom slučaju.
Ako se proglasi krivim, mogao bi da dobije jedan meč suspenzije, što je kazna koju je dobio Luis Suarez iz Liverpula za isti prekršaj u meču sa Fulamom u decembru 2011.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FA optužila Džeka Vilšira

Izvor: B92, 17.Dec.2013

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je igrača Arsenala Džeka Vilšera za nedolično ponašanje tokom meča na Etihadu sa Mančester Sitijem...Vezista "Tobdžija" pokazao je srednji prst navijačima domaćina u 67. minutu utakmice koja je završena pobedom Sitija od 6:3...Sudije nisu primetile...

Nastavak na B92...

Vilšera čeka kazna zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima Sitija

Izvor: Blic, 18.Dec.2013, 15:00

Fudbalski savez Engleske optužio je veznog igrača Arsenala Džeka Vilšera za nedolično ponašanje zato što je nepristojno gestikulirao prema navijačima Mančester sitija...Televizijske kamere uhvatile su ga kako podiže srednji prst prema navijačima Sitija u 69. minutu subotnje utakmice na Etihadu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.