Vilijan produžio sa Fulamom, pa se predomislio – hoće u Saudijsku Arabiju

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 17:58

Vilijan produžio sa Fulamom, pa se predomislio – hoće u Saudijsku Arabiju

Fudbalski klub Fulam je 17. jula saopštio da je produžio ugovor sa brazilskim internacionalcem Vilijanom međutim fudbaler sada želi da ide iz Londona.

Vilijana je primamial ponuda Al-Šababa sa kojim je već dogovoroio lične uslove.

Brazilac Vilian dogovorio je prelazak u Al Šabab samo dve nedelje nakon što je produžio saradnju sa Fulamom.

Ponuda koja mu je stigla iz saudijkog kluba je takva da je se u međuvremenu predomislio i pogazio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve što je rekao:

"Potpuno sam srećan. Srćan što sam potpisao na još godinu dana sa Fulamom, srećan sam što nastavljam da radim isto što sam radio prethodne sezone sa mojim saigračima i sa čitavim klubom. Mislim da ekipa može još bolje nego prethodne sezone, tako da sam srećan što nastavljam ovu uzbudljivu avanturu", rekao je Vilijan u danu kada je produžio saradnju sa "Kotadžersima.

Brazilac je poslednjeg dana prelaznog roka 2022. godine potpisao za Fulam.

U klubu su zadovoljni onim što je pružio na terenu u prethodnoj sezoni pa su mu ponudili produžetak saradnje i, kako prenose engleski mediji, nisu voljni da ga puste u Saudijsku Arabiju.

Fulam je nedavno sličnih poteškoća imao i sa Aleksandrom Mitrovićem, Srbin je zahtevao transfer u Al-Hilal, pretio je i da neće igrati ako ga ne puste međutim na kraju je ostao u klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.