Vidimo se u Nemačkoj: Saopštenje FSS u vezi ulaznica za EURO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 15:25

Vidimo se u Nemačkoj: Saopštenje FSS u vezi ulaznica za EURO

Fudbalski savez Srbije oglasio se u vezi apliciranja za ulaznice za utakmice Evropskog prvenstva 2024. u Nemačkoj.

Srbija će na EURO narednog leta igrati u Grupi C sa Engleskom (16. jun, Gelzenkirhen), Slovenijom (20. jun, Minhen) i Danskom (25. jun, Minhen).

"Obaveštavamo sve navijače koji su aplicirali za ulaznice za EURO 2024 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je danas počelo slanje pozivnica za plaćanje svima koji su bili uspešni na lutriji. Potrebno je ispoštovati rok za plaćanje koji će biti naznačen u mailu.

Takođe, vaša aplikacija može biti i delimično uspešna (primera radi aplicirali ste za ulaznice za tri utakmice, a dobili samo za dve ili samo za jednu). Vaša aplikacija može biti i neuspešna, u tom slučaju nećete dobiti mail obaveštenja.

Status aplikacije možete proveriti i logovanjem na svoj My UEFA nalog preko kog ste aplicirali.

Ukoliko je Vaša aplikacija bila neuspešna, naredna prilika za kupovinu ulaznica biće u martu, ukoliko bude dostupnih ulaznica posle prvog kruga prodaje. Dodatne informacije o ovome objavićemo blagovremeno.

Čestitamo svim dobitnicima i vidimo se u Nemačkoj!", saopštio je FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FSS IZDAO SAOPŠTENJE U VEZI ULAZNICA ZA EURO: ‘Vidimo se u Nemačkoj!’

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2024

Svi sa nestrpljenjem iščekujemo ovo takmičenje. Četa Dragana Stojkovića Piksija je posle više od dve decenije obezbedila istorijski plasman na Evropsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Nemačkoj. Srbija se našla u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a 16. juna će prvi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.