Videoton će imati podršku u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videoton će imati podršku u Beogradu

Stadion u Humskoj biće zaključan usled kazne koju je UEFA izrekla Partizanu ali će gostujući tim imati podršku dvestotinak navijača.

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak je zvanično kažnjen zatvaranjem stadiona na naredne dve evropske utakmice i dodatno sa 130.000 evra.

To je potvrđeno u današnjem saopštenju UEFA što znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crno-beli imaju pet dana da se žale na ovu odluku što će se najverovatnije i dogoditi.

Svakako se ne očekuje da UEFA ublaži kaznu do te mere da crno-belima bude "obrisana" suspenzija stadiona, pa nema nikakve sumnje da će utakmica sa Videotonom biti odigrana pred praznim tribinama.

Mađarski vicešampion takođe je dobio dopis iz UEFA u kome je obavešten da će stadion biti "zaključan", što znači da će važiti sledeća pravila kada je gostujući klub u pitanju.

Videoton u Srbiju može da povede najviše 200 navijača ili članova kluba. Timovi dva kluba mogu da broje po najviše 75 članova, računajući i igrače, a mesta na stadionu biće još za akreditovane predstavnike medija, članove policije i obezbeđenja, te ljudi koji održavaju teren.

UEFA ima pravo da dovede do 75 svojih predstavnika na ovu utakmicu kao i VIP goste ukoliko to želi.

Prva utakmica plej-of faze za Ligu Evrope između Partizana i Videotona zakazana je za 17. avgust.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.