Vest Hem želi Mandžukića umesto Zaze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem želi Mandžukića umesto Zaze

Fudbalski klub Vest Hem želi da Simonea Zazu vrati nazad u Juventus, a da umesto njega u svoje redove dovede hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, pišu danas italijanski mediji.

Agent Simonea Zaze, Vićenco Morabito potvrdio je juče da će se Zaza definitivno vratiti u Juventus jer Vest Hem ne želi da ga zadrži.

Prema navodima Tutosporta, predlog Vest Hema je da tokom zimskog prelaznog roka na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zazino mesto dođe Mandžukić.

Zaza je ovog leta prešao na pozajmicu u Vest Hem za pet miliona evra sa opcijom da taj premijerligaš otkupi njegov ugovor za 20 miliona ukoliko odigra 14 utakmica. Međutim, italijanski fudbaler je odigrao samo 11 mečeva, a zatim je poslat na tribine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem vraća Zazu, ali hoće još jednog igrača Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2016

Italijan nije zadovoljio u Premijer ligi, moraće nazad u Torino, ali bi uprava "Čekićara" volela još jednog fudbalera prvaka Italije u svojim redovima...Fudbalski klub Vest Hem želi da Simonea Zazu vrati nazad u Juventus, a da umesto njega u svoje redove dovede hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.