Vest Hem povukao dres sa brojem šest u čast Bobija Mura

Izvor: RTS, 04.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem povukao dres sa brojem šest u čast Bobija Mura

Engleski fudbalski prvoligaš Vest Hem odlučio je da povuče iz upotrebe dres sa brojem šest koji je svojevremeno nosio legendarni igrač tog kluba Bobi Mur.
Mur, koji je umro 1993. godine od raka želuca, jedan je od najboljih igrača u istoriji engleskog fudbala, a kao kapiten reprezentacije osvojio je Svetsko prvenstvo 1966.
"Kada smo razmišljali kako da obeležimo 50 godina od Mu...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem povlači 'šesticu'

Izvor: B92, 04.Avg.2008

Vest Hem odlučio je da povuče iz upotrebe dres sa brojem šest koji je svojevremeno nosio legendarni igrač kluba Bobi Mur...Mur, koji je umro 1993. godine od raka želuca, jedan je od najboljih igrača u istoriji engleskog fudbala, a kao kapiten reprezentacije osvojio je Svetsko prvenstvo 1966. "Kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.