Verder je eksplodirao! Plotun Junuzovića i vrteška za odbranu Leverkuzena - treća pobeda u nizu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verder je eksplodirao! Plotun Junuzovića i vrteška za odbranu Leverkuzena - treća pobeda u nizu (VIDEO)

Tim iz Bremena igra sve bolje...

Neke je zimski raspust uspavao, a igrače Verdera podigao je i naterao da eksplodiraju i zaigraju najbolji fudbal u dosadašnjem toku sezone! Tamo gde su stali fudbaleri tima iz Bremana krajem 2014. nastavili su u prvih nekoliko kola 2015. godine i ne samo da su pobegli daleko od opasne zone, već su se opasno približili ekipama koje vode borbu za evrokupove! Ekipa Viktora Skripnika vezala je i četvrtu pobedu u nizu, a poslednja žrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Verdera bio je anemični Bajer - 2:1!

U kakvoj se formi nalazi Verder pokazalo je i prvo poluvreme susreta sa Aspirindžijama, gde su Zeleni pokazali sav blistavi sjaj! Već u 17. minutu domaćin je poveo sa 1:0, posle odlične akcije, vrteške i pogotka zlatnog momka Dejvija Zelkea.

Kada je već imao momentum, Verder je želeo da brzo udvostruči prednost i tako praktično odradi najveći deo posla. A to se i desilo, i to na najlepši mogući način. Zlatko Junuzović je izveo fantastičan slobodan udarac sa dvadesetak metara od gola i poslao neodbranjiv plotun za Bernda Lena.

Do kraja prvog poluvremena Apsirindžije su uspele da konsoliduju redove i u finišu prvih 45 minuta stignu do pogotka. Strelac je Hakan Čalhanoglu, posle nekoliko odbitaka i ogromnog požrtvovanja gostujućih fudbalera. A da je Stefan Kisling umesto stative pogodio gol u 52. minutu, pitanje je šta bi se desilo do kraja...

BUNDESLIGA - 20. KOLO

Petak:

Šalke - Borusija Menhengladbah 1:0

/Barneta 10/

Subota:

Volfsburg - Hofenhajm 3:0 (2:0)

/Dost 2, De Brujne 28, 84/

Majnc - Herta 0:2 (0:2)

/Hegeler 35pen, Berens 43/

Frajburg - Borusija Dortmund 0:3 (0:1)

/Rojs 9, Obamejan 57, 72/

Štutgart - Bajern 0:2 (0:1)

/Roben 41, Alaba 51/

Keln - Paderborn 0:0

Hamburger - Hanover 2:1 (1:0)

/Marselo 26 ag, Jansen 50 – Sobiš 66/

Nedelja:

Verder - Bajer Leverkuzen 2:1 (2:1)

/Zelke 17, Junuzović 29 - Ćalhanoglu 43/

17.30: Augzburg - Ajntraht Frankfurt

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.