Vengera drma nostalgija: Žao mi je zbog Kolovog odlaska, Anri je fudbalski Bolt

Izvor: Sportal.rs, 18.Okt.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengera drma nostalgija: Žao mi je zbog Kolovog odlaska, Anri je fudbalski Bolt

Menadžer Arsenala Arsen Venger priznao je da žali zbog odlaska Ešlija Kola iz redova "tobždija". Levi bek je pre osam godina pojačao Čelsi, sa kojim je osvojio titulu u Premijer ligi, kao i Ligu šampiona. Kol trenutno nastupa za Romu, čiji je član od prošlog leta.

- Ne mogu da prežalim Kolov odlazak. Otišao je zbog nesporazuma između agenta i kluba. On je fantastičan borac. Vreme je pokazalo kakav je igrač. Trebalo je da bude ovde sa nama - kazao je Francuz i nastavio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << govori u superlativu i o svom zemljaku Tijeriju Anriju, koji je bio član Arsenala od 1999. do 2007, ali i 2012. godine kada je došao u London na pozajmicu iz Njujorka.

- Anri je mogao da uradi apsolutno sve. Postizao je posebne golove, bilo da je to onaj protiv Liverpula ili onaj protiv Real Madrida. On je bio Usein Bolt sa najvećim fudbalskim talentom - poručio je Venger, a prenosi portal Gol.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: Beta/AP Photo/ Tim Ireland)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.