Izvor: Mondo, 06.Nov.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger preuzima evropskog velikana?!

Ugledni "Frans Fudbal“ objavio je da bi Arsen Venger uskoro trebao da sedne na klupu sedmostrukog šampiona Evrope.

Francuski stručnjak, koji je od odlaska iz Arsenala bez posla, nedavno je u intervjuu za "Skaj sports" potvrdio sa se vraća fudbalu.

"Sledeće godine ću raditi, ali ne znam gde. Odmorio sam se, gledao sam dosta fudbal i nedostaje mi“, rekao je 69-godišnji Francuz, koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dovodio u vezu sa brojnim klubovima poput minhenskog Bajerna, Real Madrida, Fenerbahčea, pa čak i sa reprezentacijom Kine i pozicijom generalnog menadžera u PSŽ-u.

List "Frans fudbal“ , međutim, objavio je da bi Venger uskoro trebao preuzeti italijanskog velikana – Milan.

"Osvajač tri titule šampiona i sedam trofeja FA kupa već nekoliko sedmica pregovara sa Milanom i blizu je dogovora“, navodi francuski list.

Venger bi trebao da nasledi Đenara Gatuza i da dobije veća ovlašćenja kada je ekipa u pitanju, a kako se navodi, dogovor je vrlo blizu.

Situacija u Milanu nije dramatična, ali je ispod očekivanja novih vlasnika, američkog investiocionog fonda "Elliot Management Corporation".

Ključnu ulogu u dovođenju Vengera u Milan, navodno, imaju upravo Pol i Gordon Singer, otac i sin koji upravljaju ovim fondom.

Dvojica milijardera su poslovno vezani za London i jedno vreme su živeli tamo, a navijači su Arsenala, što verovatno objašnjava zašto je dugogodišnji trener “tobdžija” njihov prvi izbor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frans fudbal: Venger u Milanu?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2018

Francuski stručnjak, koji je od odlaska iz Arsenala bez posla, nedavno je u intervjuu za "Skaj sports" potvrdio sa se vraća fudbalu...- Sledeće godine ću raditi, ali ne znam gde. Odmorio sam se, gledao sam dosta fudbal i nedostaje mi- rekao je 69-godišnji Francuz, koji se dovodio u vezu sa brojnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.