Venger: Fudbal je prodao dušu televiziji

Izvor: Blic, 14.Jan.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Fudbal je prodao dušu televiziji

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da je fudbal prodao dušu televiziji i da vlasnici medija rukovode Premijer ligom.

"Prodali smo dušu i ne možemo više da kontrolišemo kada ćemo igrati. Ne mogu da kažem da su televizije loše, ali nije normalno da one direktno kontrolišu kad će se koja utakmica igrati", rekao je Venger.

On je dodao i da pojedini klubovi utiču na televizije i sugerišu koje termine da izaberu.

"Neću da imenujem, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neki klubovi na taj način dobijaju prednost i to nije slučajnosti. Nisam jedini koji misli tako", rekao je francuski trener.

Arsenal u 21. kolu Premijer lige u nedelju od 17 časova gostuje ekipi Svonsija.

Povezane vesti: Venger: Frustrirajuće je izgubiti na ovakav način Venger: Još uvek možemo do titule Venger: Fergi, bez brige, vi ste nama dali osam komada Venger: Pola tima je htelo da ode, drugi bi se raspali Venger: Moramo da se trgnemo, ili će biti još poraza

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.