Veljković: Verder je zaslužio plasman u Evropu

Izvor: RTS, 12.Maj.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljković: Verder je zaslužio plasman u Evropu

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Veljković, posle pobede Verdera protiv Hofenhajma 1:0, izjavio je da je uvek lepo kada se sačuva mreža i poručio da se i dalje nada plasmanu u Ligu Evrope.
Verder u poslednjem kolu gostuje trećeplasiranom Lajpcigu, a za mesto u Evropi potrebni su mi i kiksevi Hofenhajma i Volfsburga.

"Imali smo mnogo težak meč, ali smo uspeli da trijumfujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahvaljujući jakom timskom karakteru. Svi smo ‘ginuli' na terenu i nagrađeni smo pobedom, koja nas ostavlja u borbi za Ligu Evrope. Nadam se da će nam drugi rezultati ići na ruku i da ćemo pobedom nad Lajpcigom doći do Evrope. Zaslužili smo da igramo evropske mečeve i da tamo pokažemo koliko smo kvalitetni", rekao je Veljković.
Prema njegovim rečima, nema umora, bez obzira što se bliži kraj sezone.
"Lepo je kada posle meča vidite na semaforu ‘nulu' gde treba da piše protivnički broj golova. U poslednjem meču moramo da budemo skoncentrisani, pošto samo tako možemo da dođemo do nova tri boda", poručio je Veljković.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Veljković: Verder je zaslužio plasman u Evropu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2019

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Veljković posle pobede Verdera protiv Hofenhajma 1:0 izjavio je da je uvek lepo kada se sačuva mreža i poručio da se i dalje nada plasmanu u Ligu Evrope...Verder u poslednjem kolu gostuje trećeplasiranom Lajpcigu, a za mesto u Evropi potrebni su mi i kiksevi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.