Izvor: Piplmetar.rs, 18.Mar.2024, 03:31

Veliko priznanje Šakire o bivšem: „Dugo sam stavljala karijeru na čekanje kako bih bila uz Pikea, bilo je…“

J. G.

Šakari brutalno iskrena o vezi sa bivšim fudbalerom Barselone
Foto: Profimedia Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial / Pau BARRENA/AFP

Pevačica Šakira rešila je da progovori o svojoj vezi s bivšim emotivnim partnerom Žerarom Pikeom (37), o kom je brujao ceo svet.
„Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje, kako bih bila uz Žerara, kako bi on mogao da igra fudbal“, otkrila je pevačica u novom intervjuu za The Sunday Times.
– Bilo je mnogo žrtvovanja za ljubav – dodala je kolumbijska zvezda koja je s bivšim igračem Barselone bila od 2011. do 2022. godine.
Foto: Jean...
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Šakira otkrila zašto je karijeru stavila na čekanje

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

Kolumbijska pjevačica Šakira izjavila je da je svoju karijeru stavila na čekanje na duže vrijeme da bi bila sa svojim bivšim partnerom Žerardom Pikeom, dok je on igrao fudbal za klub Barselona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.