Veliki povratak Marija Mandžukića?

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 18:09

Veliki povratak Marija Mandžukića?

Hrvat pred novom selidbom.

Kako prenose italijanski mediji, Mario Mandžukić se vraća u evropski fudbal.

Navodno je interesovanje pokazao i Milan, ali je izvesnije da će karijeru nastaviti u Turskoj, pošto ga žele i Fenerbahče i Galatasaraj.

Milan je bio zainteresovan zimus, kada je napuštao Juventus, ali je Hrvat tada odlučio da ode u Katar, u Al-Duhail.

Ipak, kako je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izvesnije da će Zlatan Ibrahimović napustiti Milan ovog leta, iznenada se otvara opcija da ga zameni Mandžukić.

Kalčomerkato zaključuje da je Mandžukićev povratak neminovan, jer su i Fener i Galata i Milan klubovi u kojima bi rado igrao pred kraj karijere.

Podsetimo, Mandžukić je igrao za Volfsburg, Bajern Minhen, Atletiko Madrid i Juventus, osvojio je sve moguće trofeje, pre odlaska u Katar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.