Velike promene u srpskom timu za duel sa Italijom

Izvor: Beta, 12.Okt.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike promene u srpskom timu za duel sa Italijom

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović napravio je velike izmene u timu za večerašnju utakmicu sa Italijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Petrović je bio prinudjen na da gol stavi Željka Brkića, pošto su, prema izveštajima medija, navijači Crvene zvezde u Djenovi napali Vladimira Stojkovića, koji je potom odbio da brani.

Selektor je, takodje, iz startne postave izostavio levog beka Marka Lomića, krilnog fudbalera Milana Jovanovića i napadača Nikolu Žigića, koji su počeli utakmicu sa Estonijom u kojoj je Srbija poražena sa 1:3 u petak u Beogradu. Odsutan je i Nemanja Vidić zbog parnih žutih kartona.

Mesto u timu koji će se suprotstaviti Italiji u Djenovi zato su zauzeli Slobodan Rajković, Neven Subotić, Zoran Tošić i Dragan Mrdja. Pored njih, u timu će biti i Branislav Ivanović, Aleksandar Luković, Gojko Kačar, kapiten Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović i Miloš Krasić.


Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velike promene u srpskom timu za duel sa Italijom

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2010

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović napravio je velike izmene u timu za večerašnju utakmicu sa Italijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine. Petrović je bio prinuđen na da gol stavi Željka Brkića, pošto su, prema izveštajima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Srpski navijači doputovali u zemlju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2010, 21:40

Više stotina navijača Srbije koji su bili u Đenovi da bi prisustvovali meču sa Italijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012. godine, doputovali su večeras u našu zemlju.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.