Večiti odmaraju, Spartak - Radnički, Voša čeka Bačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2018, 04:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti odmaraju, Spartak - Radnički, Voša čeka Bačku

Utakmicama 5. kola Superlige Srbije ovog vikenda nastavlja se domaće fudbalsko takmičenje.

Prvak Srbije i lider prvenstva Crvena zvezda, nakon iscrpljujuće pobede u Trnavi posle produžetaka nad Spartakom, a pred duel sa Salcburgom za plasman u Ligu šampiona, odložio je meč sa Napretkom u Kruševcu, a na isti potez odlučio se i Partizan za meč sa Radom, odnosno pred Bešiktaš u borbi za Ligu Evrope.

Derbi se igra u Kuli između subotičkog Spartaka i Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Niša, timova koji su ovog leta bili na evro-sceni.

Spartak je slabo počeo novu sezonu, već ima tri poraza i trijumf mu je neophodan da pobegne iz donjeg doma, za razliku od Radničkog koji se "zahuhktao" na drugoj poziciji.

U istoj situaciji kao Spartak je i Vojvodina, pretendent za mesto u Evropi, ali je loše krenula i sada u Novom Sadu dočekuje Bačku, Čukarički na Banovom brdu novajliju Proleter, a vranjanski Dinamo pokušaće prve bodove da osvoji na "krovu" protiv Voždovca.

Raspored utakmica 5. kola, danas: Čukarički - Proleter Novi Sad (19 sati), Mladost Lučani - Zemun (20), Vojvodina - Bačka (20), Voždovac - Dinamo (20). Nedelja: Spartak Subotica - Radnički Niš (17) i Radnik - Mačva (20).

Tabela: Crvena zvezda 12 bodova, Radnički 9, Čukarički 8, Mladost 8, Proleter 7, Partizan 7, Rad 6, Radnik 6, Bačka 5, Napredak 5, Mačva 4, Vojvodina 3, Voždovac 3, Spartak 3, Zemun 2, Dinamo 0.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Fudbalski vikend bez "večitih"

Izvor: B92, 18.Avg.2018

Utakmicama pet kola Superlige Srbije ovog vikenda nastavlja se domaće fudbalsko takmičenje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.