Veb: Osećao sam se isceđeno

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2010, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veb: Osećao sam se isceđeno

Engleski fudbalski sudija Hauard Veb rekao je da mu je finalna utakmica Svetskog prvenstva između Holandije i Španije, bila najteže iskustvo u karijeri.

"To su bila dva najteža sata u mojoj karijeri. Osećao sam se 'isceđeno' i psihički i fizički. FIFA mi je pružila podršku, ne samo u finalu već i tokom celog turnira", rekao je Veb.

Engleski arbitar je u finalu, u kojem je Španija posle produžetaka pobedila Holandiju rezultatom 1:0, podelio 14 žutih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kartona i isključio Džonija Hejtingu, štopera "lala".

Međunarodna fudbalska federacija(FIFA) zadovoljna je suđenjem Veba i njegovih pomoćnika u finalu, Majka Mularkija i Darena Kana.

Holanđani nisu bili zadovoljni 'deljenjem pravde' Veba, dok Španci, naravno, nisu imali primedbe.

"Nije fer što sada kritikuju Veba, jer, na kraju, odradio je odličan posao. Nažalost, u finalu je bilo dosta igrača koji su pokazali nepoštovanje prema sudiji i ponašali se nedolično", rekao je bivši šef udruženja sudija engleske Premijer lige Kit Heket.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.