Važno obaveštenje za sve vatrene navijače: Ovaj klub iz Zemuna deli karte za utakmice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važno obaveštenje za sve vatrene navijače: Ovaj klub iz Zemuna deli karte za utakmice! (FOTO)

Potrebno vam je samo jedno

Važno obaveštenje za sve vatrene navijače! Fudbalski klub Zemun karte za utakmice na svom terenu daje potpuno besplatno!

Ovaj jedinstveni popust, ako se već ne naziva poklonom, rezultat je saradnje sa Gradskom opštinom Zemun, koja je pokrenula projekat "Moja zemunska kartica". Opština sa svojim partnerima ima za cilj da u korist stanovnika ovog dela grada omogući plaćanje robe i usluga po specijalnim cenama. Potrebno je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imati personizovanu zemunsku karticu u svom novčaniku, džepu ili torbici, pa je pokazati na kasi ili šalteru.

Preuzimanje personalizovane kartice obavlja se na šalterima GO Zemun, a spisak svih partnera možete videti na OVOM linku.

► Ostale fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

Mada, nisu svi deo besplatnog programa, kao što je ovaj, na radost Taurunum bojsa, kako se popularno nazivaju navijači FK Zemun.

Ovaj klub, inače, neguje dugu tradiciju i postoji od 1. februara čak 1945. godine. Boje kluba su zelena i plava, kapacitet stadiona 9.588 mesta, a najveće uspehe beleži od '80. godina prošlog veka. Nalazi se na adresi Ugrinovačka 80 u Zemunu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.