Vankuver zateže, Bajern mora da pojača ponudu

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vankuver "zateže", Bajern mora da pojača ponudu

Kanađani izneli svoje zahteve pred čelnike Bajerna. Hoće li Bavarci pristati na ovaj iznos.

Fudbalski klub Bajern iz Minhena pronašao je investiciju za budućnost preko okeana, ali za sada ne uspeva da realizuje transfer mladog krilnog veziste.

Vankuver je spreman da pusti Alfonsa Dejvisa (17) u klub iz Minhena ali je Bajernova ponuda odbijena.

Šampion Nemačke nudio je za Liberijca sa kanadskim pasošem 10 miliona evra, a novinar "Bilda" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kristijan Falk izveštava da Kanađani žele veće obeštećenje.

Dobro obavešteni novinar prenosi da se radi o cifri od 12 miliona dolara, plus 6 miliona na ime bonusa što nije nešto što Bajernu treba da predstavlja problem.

Alfonso Dejvis igra na levoj strani terena, pokriva poziciju krilnog veziste, ali može da odgovori i na pozicijama ofanzivnog veznog ili sekundarnog napadača.

Fudbaler Vankuvera rođen je u Buduburamu u Gani, nakon što su njegovi roditelji izbegli iz Liberije usled građanskog rata koji za hvatio tu zemlju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.