Van der Sar nije u životnoj opasnosti

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 22:19

Van der Sar nije u životnoj opasnosti

Bivši holandski fudbalski golman Edvin van der Sar ostaje na intenzivnoj nezi, ali je u stabilnom stanju i nije u životnoj opasnosti.

Van der Sar je prošlog petka primljen u bolnicu u Hrvatskoj nakon krvarenja u mozgu.

"Edvin je i dalje na intenzivnoj nezi, ali je stabilan. Nije životno ugrožen. Svaki put kada ga posetimo, on komunicira. Moramo da budemo strpljivi i da vidimo kako će se njegova situacija razvijati", naveo je Ajaks u saopštenju poslatom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na zahtev Van der Sarove supruge.

Tokom igračke karijere nastupao je za Ajaks, Juventus, Fulam i Mančester junajted, a 52-godišnjak se krajem maja povukao sa mesta generalnog direktora Ajaksa, nakon razočaravajućeg trećeg mesta u holandskom prvenstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.