Valdes: Privlači me Premijer liga

Izvor: B92, 05.Apr.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdes: Privlači me Premijer liga

Golman Barselone Viktor Valdes nagovestio je u petak da će po isteku ugovora sa Barselonom u junu 2014. karijeru nastaviti u Engleskoj.

"Želim da otkrivam nove kulture. Obožavam Premijer ligu jer publika tamo ceni svaki potez igrača", rekao je Valdes za časopis 'Četiri četiri dva'.

Španski golman je naglasio da se u Engleskoj živi za fudbal.

"Oni aplaudiraju svakom dobrom potezu na terenu" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , rekao je Valdes.

Golman Barselone je otkrio da je zavoleo engleski fudbal još kao dečak, pošto je živeo u oblasti Tenerifa, gde je bilo i mnogo Britanaca.

"Gledao sm ih kako odlaze u fudbalske barove, noseći u sred dana svoje dresove. Svaki tim je imao svoj bar . Vidjao sam navijače da proslavljaju pobedu na ulici u sred dana.", dodao je Španac.

Valdes je u januaru najavio da neće obnoviti ugovor sa Barselonom, gde je ponikao, i sa kojom je osvojio tri Lige šampiona i pet titula prvaka Španije. Interesovanje za Valdesa do sada su najviše pokazali Liverpul i Arsenal.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valdes: Hoću u Englesku, tamo publika ceni svaki potez

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2013

Golman Barselone Viktor Valdes nagovestio je za časopis „Četiri četiri dva“ da će po isteku ugovora sa Barselonom u junu 2014. karijeru nastaviti u Engleskoj:. (FOTO: AP). – Želim da otkrivam nove kulture. Obožavam Premijer ligu, jer publika tamo ceni svaki potez igrača.. Valdes je naglasio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.