Valdano veruje u Maradonine kvalitete

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2009, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valdano veruje u Maradonine kvalitete

BEOGRAD, 7. oktobra 2009. (Beta) - Generalni direktor Real Madrida Horhe Valdano ocenio je da će selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Maradona dokazati da je jedan od najboljih svetskih trenera. Bivši reprezentativac Argentine Valdano, rekao je i da veruje da će se "gaučosi" ipak kvalifikovati na Svetsko prvenstvo 2010. godine i da će u Južnoj Africi pokazati koliko su kvalitetni. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona objavio konačan spisak

Izvor: Sportal.rs, 06.Okt.2009, 23:40

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine, Dijego Maradona, objavio je spisak igrača za poslednje dve, odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Perua i Urugvaja.

Nastavak na Sportal.rs...

Maradona se povlači?

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2009, 12:05

Selektor aragentinske fudbalske reprezentacije Dijego Armando Maradona izjavio je danas da nije zadovoljan kako javnost u zemlji vrednuje njegov rad i najavio da će se povući nakon završetka kvalifikaicja za šampionat sveta 2010. godine u Južnoj Africi.

Nastavak na Večernje novosti...

Maradona se povlači nakon kvalifikacija za Mondijal

Izvor: Blic, 07.Okt.2009

Selektor aragentinske fudbalske reprezentacije Dijego Armando Maradona izjavio je danas da nije zadovoljan kako javnost u zemlji vrednuje njegov rad i najavio da će se povući nakon završetka kvalifikaicja za šampionat sveta 2010. godine u Južnoj Africi....."Kada sam prošle godine imenovan za selektora...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.