Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Znate li kako je Faustino Asprilja na treningu saigračima pretio pištoljem!? (VIDEO)

Da je manje vodio buntovnički život, a fudbal shvatao ozbiljnije, mogao je da bude jedan od najvećih, ali i povrh toga, ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu, svojim partijama na terenu, ostao je u lepom sećanju – Faustino Asprilja. 

Kolumbijac je poznat po svojoj velikoj strasti prema oružju, koja je mogla da ga košta i zatvora. Jedan od čuvenih “ekscesa” desio se godinu dana pre njegovog završetka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << karijere, dok je nosio dres Universidad de Čilea.

Na treningu se pojavio sa pištoljem preteći saigračima “da će da ih pobije ako ne budu trčali“.
– Jesam, došao sam na trening sa pištoljem. I rekao sam da ću pucati u onoga ko ne bude trčao. To su videli novinari, pa su napisali kako ću sve da pobijem. Ali saigrači i trener su to shvatili kao šalu – otkrio je Asprilja.

Fuastino Asprilja je bio najprepoznatljiviji u dresu Parme. Sa ”mlekadžijama” je osvojio Kup pobednika kupova i Kup Uefa. 

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Znate li kako je Faustino Asprilja na treningu saigračima pretio pištoljem!? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.