Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Bata Mirković i njegov čuveni doček u Juventusu u režiji Zinedina Zidana!

Zoran Bata Mirković je 1996. godine otišao na Apenine, obukao dres Atalante, vremenom, njegovu sjajnu igru, primetio je tadašnji trener Juventusa, Marčelo Lipi, te ga je doveo u redove Stare dame.

Mirković se posebno seća svog prvog treninga. Trčali su mnogo sa pancirima od deset kilograma, pred kraj treninga su se podelili u dve grupe i počeli da igraju fudbal.
Kada je napao Zidana nije znao šta ga je snašlo, dva puta mu je proturio kroz noge. Trener, Marčelo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Lipi je prekinuo trening, pozvao sve da se okupe da objasne Bati:
- Ti si novi pa ne znaš, ovo ovde je Zidan. Mi njega ovde ne napadamo. Pokrivaj tu svoj deo terena, a njega pusti da igra to što igra. Nemoj da pravi budalu od tebe, bezveze – rekao je Lipi.
Podsetimo, Bata Mirković je svoju fudbalsku karijeru završio 2006. godine u Partizanu u klubu iz kojeg je i otišao u Italiju.
Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Bata Mirković i njegov čuveni doček u Juventusu u režiji Zinedina Zidana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.