VRAĆA SE TRENERSKOM POSLU: Zidan konačno progovorio o nastavku karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 14:17

VRAĆA SE TRENERSKOM POSLU: Zidan konačno progovorio o nastavku karijere

Bez posla je od 2021. godine.

Bivši francuski fudbaler i trener Zinedin Zidan nakon odlaska iz Real Madrida 2021. godine nije imao angažman, a povezivao se sa brojnim klubovima, kao i sa reprezentacijom svoje zemlje.

On je prisustvovao premijeri dokumentarca o Marčelu Lipiju, čoveku koji mu je trener bio u Juventusu. Tada je i pričao o povratku u fudbal.

- Siguran sam da ću se vratiti na klupu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voleo bih ponovo trenirati. Jednog dana trenirati u Italiji? Zašto ne? Svašta se može dogoditi, ali trenutno radim nešto drugo - rekao je Zidan.

Potom je prokomenatarisao značaj Lipija na njegovu karijeru.

- Lipi je bio taj zbog kojeg sam došao u Juventus, prvi koji je verovao u mene i pustio me da igram. Nije mu bilo lako, ja sam došao iz Francuske, sve je bilo drugačije, ali Lipi je učinio da postanem ono što sam kasnije postao. Kao igrač imao sam sjajne trenere poput Lipija ili Ancčlotija, ali svako mora slediti svoj put - zaključio je Zidan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.