Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOŠA SE POJAČALA: Brazilac za jači bedem ispred gola (VIDEO)

Dosadašnji štoper azerbejdžanskog Kapaz Ganje Renan da Silva Alveš (24) sutra će doputovati u Novi Sad i potpisati dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina doveo je pojačanje na poziciji štopera pred početak nove sezone. Dosadašnji fudbaler azerbejdžanskog kluba Kapaz Ganja, Renan da Silva Alveš (24), sutra će doputovati u Novi Sad i potpisati ugovor sa Vojvodinom u trajanju do juna 2019. godine.
Renan da Silva Alveš >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je rođen 17. decembra 1992. godine u Rio de Žaneiru, a fudbalsku karijeru je počeo u brazilskom Suzanu. Potom je nastupao za brazilske timove Naviraense i Agia Negra i portugalski Žil Visente, odakle se pre godinu dana preselio u azerbejdžanski Kapaz Ganja. Prošle sezone, za taj tim je odigrao ukupno 28 utakmica i zabeležio dve asistencije.

Očekuje se da će se Alveš priključiti ekipi na Zlatiboru već sutra u večernjim satima.
The post VOŠA SE POJAČALA: Brazilac za jači bedem ispred gola (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Brazilac Alveš potpisuje za Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2017

Dosadašnji štoper azerbejdžanskog Kapaz Ganje Renan da Silva Alveš (24) sutra će doputovati u Novi Sad i potpisati dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom...Fudbalski klub Vojvodina doveo je pojačanje na poziciji štopera pred početak nove sezone. Dosadašnji fudbaler azerbejdžanskog kluba Kapaz Ganja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.