Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJVODINA IMA NOVOG PREDSEDNIKA: Dušan Mijić preuzeo ‘lale’, odluka o treneru do početka priprema

Vojvodina je danas dobila novog predsednika na Skupštini na kojoj je kapiten druge šampionske generacije Vojvodine iz 1989. godine Dušan Mijić bio jedini kandidat.

Posle dosta peripetija, odlaska Vojislava Gajića i Zorana Šćepanovića, pa i preuzimanja kluba od strane navijača, Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio svog novog predsednika. U prisustvu 37 od 55 delegata Skupštine, izglasan je Dušan Mijić za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novog prvog čoveka ‘lala’.
Mijić je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, koji je crveno-beli dres nosio od 1982. do 1991. godine i za to vreme odigrao 282 utakmice, posle čega je karijeru nastavio u Espanjolu.
U Upravnom odboru kluba za sada će biti Zoran Stojković i Srđan Kuprešak, dok će preostali članovi biti izabrani u narednom periodu.
Na današnjoj sednici usvojene su odluke i o promenama u Nadzornom odboru kluba. Umesto dosadašnjeg predsednika Nenada Miljuša, koji je na ovo mesto podneo ostavku usled činjenice da novi statut kluba, usvojen na prethodnoj sednici, ne dozvoljava jednom licu da istovremeno bude član Nadzornog odbora i član Skupštine, na njegovo mesto izabran je Dragoslav Vuković, dok su preostala dva člana ovog tela Marko Petrović i Stevan Miljaković.
The post VOJVODINA IMA NOVOG PREDSEDNIKA: Dušan Mijić preuzeo ‘lale’, odluka o treneru do početka priprema appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina već dobila novog predsednika

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016

Posle odlaske kompletne uprave na čelu sa Vojvislavom Gajićem, potom i trenera Nenada Lalatovića, Fudbalski klub Vojvodina počeo je proces konsolidacije. Prvi korak ka tome je već učinjen - imenovan je novi predsednik...U pitanju je kapiten druge šampionske generacije Vojvodine iz 1989. godine,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.