VIDEO: Dušan u istoriji, Filip i Nikola isključeni!

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dušan u istoriji, Filip i Nikola isključeni!

Dušan Vlahović, Filip Đuričić i Nikola Milenković u glavnim ulogama fudbalske drame prikazane na "pozorištu" u Ređo Emiliji.

Šta se sve dogodilo danas u Ređo Emiliji? Teško je objasniti!

Uglavnom, oni koji su došli na stadion u matine terminu 15. kola, kao i oni koji su gledali utakmicu preko TV ekrana, nisu pogrešili... a, mogli su, da ih je posle sat vremena negledljivog fudbala napustilo strpljenje.

Sasuolo - Fiorentina 3:3 (0:0) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u utakmici u kojoj je Serija A dobila prvog startera rođenog posle 1. januara 2000. godine, a koju potom nisu završila još dvojica fudbalera u haotičnom finišu završenom pogotkom u osmom minutu nadoknade.

U sva tri slučaja reč je o srpskim fudbalerima.

Mladi Dušan Vlahović označio je početak ere u kojoj će publika širom Italije odlaziti na stadione zbog igrača, čija godina rođenja ne počinje sa 1, a kada ga je trener Stefano Pioli zamenio u 55. minutu dosadna i spora utakmica "izmakla je kontroli" u pravom smislu te reči.

Filip Đuričić ušao je u igru u 86. minutu i posle stotinak sekundi na terenu morao u svlačionicu. Vezista Sasuola napravio je prekršaj na sredini terena za koji mu je arbitar Danijele Kifi pokazao žuti karton, a kada je bivši reprezentativac Srbije raširio ruke i nezadovoljno odmahnuo pokazujući da mu je to prvi faul na meču, mogao je da čuje i neobično glasnu reakciju navijača sa tribina "Mapei stadiona".

Kada se okrenuo, imao je šta da vidi - Kifi je već bio podigao crveni karton.

semafor

1:0 Dankan 62

2:0 Babakar 67

2:1 Simeone 70

3:1 Sensi 80

3:2 Benasi 89

3:3 Miralas 90+8

Đuričić je isključen pri rezultatu 3:1, međutim već u narednoj akciji Fiorentina je postigla gol preko Marka Benasija i na ulasku u nadoknadu vremena uspela da se rezultatski vrati u meč.

Ipak. prvi je "izjednačio" Sasuolo, koji je u 92. minutu izveo brzu i neočekivanu kontru sa igračem manje, iskusni Domeniko Berardi veštim driblinzima izbacio je dvojicu čuvara i istrčao sam pred našeg reprezentativca Nikolu Milenkovića, koji je morao da napravi faul i spreči izvestan pogodak za pobedu rivala.

Sa već zarađenom opomenom, Milenković je sačekao da mu Kifi i drugi put pokaže žuti karton pre nego što je napustio teren, a svojevrsna nagrada za njegov profesionalizam i žrtvovanje stigla je u 98. minutu posle brze akcije gostiju i efektnog pogotka Kevina Miralasa za konačnih 3:3.

U subotu uveče na "Olimpiku" viđena je slična drama, golovi na meču Lacio - Sampdorija postignuti su u 96. i 98, a sve to nakon što je Kaljari zatresao mrežu Rome u 95. minutu.

Pogledajte svih šest golova iz Ređo Emilije.

1:0 

الدوري الإيطالي : ساسولو 1 × 0 فيورنتينا .. الهدف الأول لساسولو .. #SassuoloFiorentinapic.twitter.com/UioLzvhYOi

— Elcalcio TV للاهداف (@elcalciotwo) December 9, 2018

2:0

الدوري الإيطالي : ساسولو 2 × 0 فيورنتينا .. الهدف الثاني لساسولو .. #SassuoloFiorentinapic.twitter.com/BuD5mN8u5y

— Elcalcio TV للاهداف (@elcalciotwo) December 9, 2018

2:1

الدوري الإيطالي : ساسولو 2 × 1 فيورنتينا .. الهدف الأول لفيورنتينا .. #SassuoloFiorentinapic.twitter.com/uENXQ7apJ4

— Elcalcio TV للاهداف (@elcalciotwo) December 9, 2018

3:1

الدوري الإيطالي : ساسولو 3 × 1 فيورنتينا .. الهدف الثالث لساسولو .. #SassuoloFiorentinapic.twitter.com/TSX4jxWCu1

— Elcalcio TV للاهداف (@elcalciotwo) December 9, 2018

3:2

الدوري الإيطالي : ساسولو 3 × 2 فيورنتينا .. الهدف الثاني لفيورنتينا .. #SassuoloFiorentinapic.twitter.com/SaVYWKBpUi

— Elcalcio TV للاهداف (@elcalciotwo) December 9, 2018

3:3

الدوري الإيطالي : ساسولو 3 × 3 فيورنتينا .. الهدف الثالث لفيورنتينا .. #SassuoloFiorentinapic.twitter.com/kDVn2XcKbv

— Elcalcio TV للاهداف (@elcalciotwo) December 9, 2018
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.