(VIDEO) CEO SVET SE SPRDA SA KRALJEVIMA: Kadiz slavi Rusa, Pike provocira Real

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) CEO SVET SE SPRDA SA KRALJEVIMA: Kadiz slavi Rusa, Pike provocira Real

Fudbaleri Reala nalaze se pred eliminacijom iz španskog Kupa kralja, pošto je Kadiz uložio žalbu Fudbalskom savezu Španije (RFEF) na nastup igrača madridskog kluba Denisa Čeriševa u utakmici dva kluba.

Čerišev je prošle sezone kao pozajmljen igrač Viljareala dobio jedan meč suspenzije zbog tri žuta kartona, pa tako na sinoćnoj utakmici između Kadiza i Reala nije imao pravo nastupa, ali je i pored toga bio u startnih 11.

Čelnici Kadiza su se žalili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a konačnu odluku doneće RFEF. Real je pobedio 3:1, ali će najverovatnije biti izbačen iz Kupa kralja zbog kršenja pravila.

Rukovodstvo Reala našlo se na meti sprdnje zbog ovog propusta. Navijači Kadiza su još tokom sinoćnje utakmice pevali "Čerišev mi te volimo" i "Čerišev ne može da igra".

Rafa Benitez picking tonight's Real Madrid lineup like... pic.twitter.com/jaOBQNE1UQ

Priliku da se sprda sa Realom nije propustio ni igrač Barselone Đerar Pike.Real Madridu preti izbacivanje iz Kupa kralja zbog tog propusta, iako su sinoć na gostovanju u prvoj utakmici šesnaestine finala slavili sa 3:1.

Autor: Kurir sport,Foto: AP
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) REAL PAO NA NISKE GRANE: Evo kako se španski trećeligaš sprda sa slavnim klubom

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015

Španski trećeligaš Merida osmislio je zanimljiv način da se našalio sa slavnim madridskim Realom...Naime, Realu preti izbacivanje iz Kupa kralja, pošto je Kadiz uložio žalbu Fudbalskom savezu Španije (RFEF) na nastup igrača madridskog kluba Denisa Čeriševa u utakmici dva kluba...Čerišev...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.