(VIDEO) BIZARNO: Vlasnik kluba hteo da igra protiv Barselone, trener mu nije dao

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BIZARNO: Vlasnik kluba hteo da igra protiv Barselone, trener mu nije dao

Litvanac Romanov sa 60 godina, dok je bio gazda Hartsa, zahtevao od Ukrajinca Korobočke da ga ubaci u igru

Bizarna situacija dogodila se u škotskom Fudbalskom klubu Harts pre osam godina, ali je tadašnji trener Ukrajinac Anatoli Korobočka sada podsetio na neverovatni zahtev gazde, litvanskog biznismena Vladimira Romanova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"Srca" su te godine igrala prijateljsku utakmicu sa Barselonom. Romanov, koji je u to vreme imao 60 godina, pre utakmice je prišao treneru Kolobočki i zahtevao da ga uvrsti u sastav iako nikada u životu nije igrao fudbal.

"Na tribinama je bilo skoro 60.000 navijača. Ronaldinjo je bio na vrhuncu, Barselona je bila sjajna. Pre utakmice mi je prišao Romanov i rekao mi da želi da igra. Hteo je da ga ubacim u igru i nije se šalio", otkrio je ruski stručnjak.

Međutim, Korobočka je odbio da to učini.

"Odbio sam. Rekao sam da ne može da igra jer nije trenirao. On mi je odgovorio: 'Dobro, ali nećeš još dugo biti trener'. Ni tada se nije šalio, ubrzo posle toga me otpustio“, rekao je Korobočka.

Barselona je pobedila Harts 3:1.

Romanov je bio na čelu kluba od 2004. do prošle godine kada je Harts otišao u stečaj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.