Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI SA PIRINEJA: Rukavina i dalje u ‘žutoj podmornici’

Fudbalski reprezentativac Srbije Antonio Rukavina produžio je ugovor sa Viljarealom do 2018. godine, saopšteno je na sajtu španskog prvoligaša.

Rukavina je član “žute podmornice” već dve sezone i do sada je odigrao 63 utakmice.
Profesionalnu karijeru počeo je u Bežaniji, a potom je za samo godinu dana (2007-2008) prešao put od Partizana do Borusije iz Dortmunda i reprezentacije Srbije. Igrao je još za Minhen 1860 i Valjadolid, dok je za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nacionalni tim nastupio 33 puta.
Klub iz predgrađa Valensije ujedno je potpisao novi, jednogodišnji ugovor sa iskusnim italijanskim defanzivcem Danijeleom Bonerom.
The post VESTI SA PIRINEJA: Rukavina i dalje u ‘žutoj podmornici’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukavina ostaje u "podmornici" još dve sezone

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016

Srpski reprezentativac Antonio Rukavina u utorak je produžio saradnju sa španskim Viljarealom čiji će član ostati do leta 2018. godine...Bivši fudbaler Partizana Antonio Rukavina (32) produžio je ugovor sa španskim Viljarealom koji mu je ponudio nastavak saradnje sve do leta 2018. godine...Beograđanin...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.