VESTI SA MARAKANE: Od sutra kreće prodaja Premijum i sezonskih karata

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 14:19

VESTI SA MARAKANE: Od sutra kreće prodaja ''Premijum'' i sezonskih karata

Sever najjeftiniji.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će od ponedeljka 17. jula navijači biti u prilici da uživo u ''Servisu za članstvo'', na zapadnoj strani stadiona ''Rajko Mitić'', obezbede ''Premijum'' i sezonske ulaznice.

''Premijum'' sezonske karte su navijači do sada mogli da kupe isključivo putem interneta. Za navijače je spreman i popust od 1.000 dinara ukoliko ''Premijum'' ulaznicu kupe u ''Servisu za članstvo'' i uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to plate karticom. ''Premijum'' ulaznica koja podrazumeva sva domaća takmičenja kao i paket karata za Ligu šampion i dalje može da se uzme onlajn. Najjeftinije su ulaznice za sever pošto je nova 14.500 dok je obnova 9.000 dinara. Za novu na istoku treba izdvojiti 25.000 ,dok je obnova 16.000, nova ulaznica za zapad košta 30.000 dinara, dok je obnova 19.500 dinara. Za tribinu ''Siniša Mihajlović'' treba izdvojiti 33.000 dinara.

Što se tiče kupovine ili obnove sezonskih ulaznica sa kojima se mogu gledati sva domaća takmičenja, to se može učiniti na stadionu ''Rajko Mitić'' u ''Servisu za članstvo. I u ovom slučaju je sever najjeftiniji pošto nova mkošta 6.500, a obnova 4.500 dinara. Nova ulaznica za istok je 9.000 dinara, dok je obnova 6.000 dinara, obnova za zapad je 7.500 dinara, a nova 12.000 dinara. Za tribinu ''Siniša Mihajlović'' obnova je 10.000 dinara.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.