VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Oglasio se klub - Evo do kada se mogu obnoviti sezonske karte

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 12:25

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Oglasio se klub - Evo do kada se mogu obnoviti sezonske karte

Poručuju da vlada veliko interesovanje.

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je putem zvaničnog sajta prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica da će obnova istih biti dostupna najkasnije do 15. avgusta.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, navijači koji još uvek nisu obnovili sezonske karte i obezbedili mesto na Marakani za predstojeću sezonu, to mogu učiniti onlajn putem uz popust >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1.000 dinara, ali i u Servisu za članstvo stadiona "Rajko Mitić".

Takođe, prilikom kupovine na licu mesta, pristalice kluba koje žele da plate karticom i popune onlajn formular, stiču pravo na 1.000 dinara niže cene. Iz kluba podsećaju da "Premijum" sezonska karta uključuje sve utakmice grupne faze Lige šampiona, Kupa Srbije i domaćeg prvenstva.

Rezervacije mesta prošlogodišnjih sezonaca će važiti do 15. avgusta, a zatim će biti poništene. Posle tog datuma klub neće moći da garantuje dostupnost identičnog mesta, s obzirom da vlada veliko interesovanje za "Premijum" sezonske karte.

Dodaje se da kupce "Premijum" sezonske očekuju specijalne pogodnosti u toku sezone, kao što je obezbeđeno mesto na evropskim prijateljskim utakmicama, ali i posebne cene za obnovu naredne sezone.

Za dodatnu pomoć oko kupovine, zainteresovani mogu da kontaktiraju Servis za članstvo, putem telefona 011/3675-162, 011/3675-163; mejla [email protected] ili direktno na stadionu.

Cene premijum sezonskih ulaznica su sledeće: Sever: Nova - 15.500 dinara. Obnova - 10.500. Istok: Nova - 26.000. Obnova - 17.000. Zapad: Nova - 31.000. Obnova - 20.500. Tribina Siniša Mihajlović: Nova - 76.000. Obnova - 34.000.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Helen Svedin, supruga Luisa Figa
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evo do kada je moguća obnova sezonskih ulaznica za utakmice Crvene zvezde

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Avg.2023

Počinje “bukiranje” mesta za narednu sezonu Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je danas putem zvaničnog sajta prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica da će obnova istih biti dostupna najkasnije do 15. avgusta. Kako je saopšteno na sajtu kluba, navijači koji još uvek nisu obnovili sezonske...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.