Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 08:44

VAĐENJE FLEKA U SEVILJI: Španci jure PRVENAC, Poljaci za SPAS!

Meč drugog kola grupe "E".

Fudbalske reprezentacije Španije i Poljske odmeriće snagu u drugom kolu grupe "E" na Evropskom prvenstvu.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

Posle startnog remija sa Švedskom, Crvena furija želi da zabeleži prvu pobedu nad šampionatu protiv uzdrmanih Poljaka.

Levandovski i ekipa nemaju šta više da kalkulišu, jer su na premijeri poraženi od Slovačke, međutim, Španci svakako nisu selekcija na kojoj mogu da se vade.

Ono što ne ide na ruku Poljacima je i tradicija, pošto je španska reprezentacija u minulih pet međusobnih mečeva zabeležila maksimalan broj pobeda.

Poslednja ostvarena pre deceniju, sigurno najviše boli poljski tim, pošto je Furija oduvala današnjeg rivala sa 6:0, u meču pre toga slavili su takođe bez primljenog gola (3:0).

Prema prikazanom u prvom kolu, teško da će Španci ponovo napuniti mrežu Poljaka, ali su bez dileme favoriti u ovom okršaju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.