Uživo: Ronaldo vodi Real u Minhen, Real već vodi sa 2:0!

Izvor: Blic, 25.Apr.2012, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ronaldo vodi Real u Minhen, Real već vodi sa 2:0!

Posle epskog meča između Barselone i Čelsija u kom je viđeno sve što fudbal može da prikaže, u revanšu drugog polufinala Lige šampiona Real juri gol zaostatka na svom Santjago Bernabeu, pošto je u prvom meču u Minhenu bilo 2:1 za Bajern. Pratite ovaj meč u blogu uživo na Blicsport.rs.

26' - GOOOOL! Roben smanjuje sa penala na 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Isplatila se inicijativa Bavarcima u 26. minutu - Kros je sa desne strane tražio Gomeza, koga je Pepe srušio pa je Kasai po drugi put večeras pokazao na belu tačku.

Sa penala je pogodio Roben, gađao je desnu stranu Kasiljasovog gola, čuvar mreže Reala je dotakao loptu, koja je uz pomoć stative završila u mrežu.

Ukupan rezultat je sada 3:3 i ako ovako ostane, gledaćemo produžetke.

Kakvih pola sata fudbala u Madridu!

20' - Bavarci ne misle na predaju

Fudbaleri minhenskog kluba ni ne pomišljaju da odustanu ili se predaju, več naprotiv, nastavljaju da igraju onako kako su zamislili od početka.

Posle kornera u 20. minutu Badštuber je na drugoj stativi imao čistu šansu, ali je poslao loptu u sredinu gde je nastao karambol iz kog se ništa nije izrodilo.

14' - GOOOOOL! Ronaldo vodi Real u Minhen - 2:0!

Posle 14. minuta Real ima vođstvo od 2:0!

Posle duela Kedire i Krosa lopta se odbila do Ozila, koji je proigrao Ronalda, a najbolji igrač "kraljevića" je preciznim udarcem sa distance pogodio donji desni ugao Nojerovog gola za veliku radost na tribinama.

Ukupan rezultat sada glasi 3:2 za Real i tako su Madriđani sada bliži finalu, ali jedan gol vraća Bavarce u život!

Gledamo sjajan fudbal!

12' - Nova šansa za Bajern,

Bajern je nastavio sa naletima ka golu Reala posle primljenog gola - Riberi i Gomez su razmenili dodavanja, sjajni napadač je odlično gađao sa distance, Kasiljas kratko odbio i u poslednjem trenutku je ispred Riberija intervenisao Kedira i sprečio Francuza da zatrese mrežu.

8' - Roben se obrukao sa tri metra!

Kakav početak utakmice u Madridu!

Samo tri minuta pošto je Real poveo, Alaba je pobegao čuvarima po levoj strani i ubacio loptu u peterac, gde je Roben iz 100 postotne šanse loptu umesto u mrežu poslao "nebu pod oblake".

5' - GOOOOOL! Ronaldo sa penala zatresao mrežu!

Di Marija je uhvatio volej na desnoj strani koji je Alaba rukom prilikom klizećeg starta sprečio da ode ka golu, što je bilo dovoljno da sudija Viktor Kasai pokaže na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo Ronaldo, loptu je poslao u svoju desnu stranu, Nojer se bacio na pogrešnu i Real vodi 1:0!

3' - Opasan napad Reala, Kedira umalo koban po Bajern

Sjajna lopta stigla je iz odbrane ka Di Mariji na desnoj strani, Argentinac je uleteo u šesnaeterac i povratnom našao Kediru, koji je sa 7-8 metara šutirao pravo u Nojera.

1' - Počeo je meč u Minhenu

Počeo je revanš meč drugog polufinala između Reala i Bajerna, prvi su sa centra krenuli gosti iz Minhena.

nsilija Sreda, 25. 04. 2012. 20:15

kako lep pehar - rece Serhio Ramos u klupskom autobusu...

20:33 - Bajern za istoriju!

Ukoliko se Bajern plasira u finale, koje je zakazano za 19. maj na Alijanc areni, Bavarci će postati prvi tim u istoriji Lige šampiona koji će se za pehar boriti kao domaćin.

20:25 - Kristijano se uzda u pomoć navijača

Najbolji strelac Reala i Primere, Kristijano Ronaldo uveren je da kraljevski klub može da se plasira u finale, ali samo uz veliku pomoć publike u Madridu.

"Navijači moraju od prvog minuta da nas nose, jer je važno da odmah osetimo njihovu jaku podršku. Čeka velika utakmica i cela ekipa je puna samopouzdanja. Znamo da će Bajern pretiti iz kontranapada, ali gosti će morati da nas poštuju u našoj kući", rekao je Ronaldo.

Koliko interesovanje za revanš vlada u Madridu pokazuje i činjenica da je dan ranije, jutarnji trening Reala pratilo čak 130 novinara.

20:18 - Murinjo: Bitno je da tim bude u finalu, igrači ne smeju da se čuvaju kartona

Trener fudbalera Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da igrači tog kluba moraju biti spremni da se žrtvuju u utakmici sa Bajern Minhenom, kako bi se klub plasirao u finale Lige šampiona, a više o tome pročitajte ovde.

20:12 - Paprene cene karata

Cene ulaznica za revanš meč polufinala u Madridu su dan pred utakmicu dostizale cenu od čak 1.000 evra kod tapkaroša!

Nema sumnje da će Santjago Bernabeu biti ispunjen do poslednjeg mesta i da nas čeka spektakl.

tru Sreda, 25. 04. 2012. 19:53

Neregistrovan Korisnik

Svim srcem za momke i fudbalere iz Bayerna! Prodjite dalje, zasluzili ste. Jedni ste od retkih koji i dalje igraju fudbal!

Blaza Sreda, 25. 04. 2012. 20:00

Neregistrovan Korisnik

Idemo Real i specijalni.Odlicna prilika za dve titule.Kad si sa Interom osvojio tri titule sto ne bi i sad dve.Ideeemoooo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (trenutno): Real - Bajern 2:0

Izvor: Mondo, 25.Apr.2012

"Kraljevski klub" golovima Kristijana Ronalda vodi protiv Bajerna 2:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona.

Nastavak na Mondo...

Uživo: Bez golova u drugom poluvremenu u Madridu, produžeci na vidiku - 2:1

Izvor: Blic, 25.Apr.2012

Posle epskog meča između Barselone i Čelsija u kom je viđeno sve što fudbal može da prikaže, u revanšu drugog polufinala Lige šampiona Real juri gol zaostatka na svom Santjago Bernabeu, pošto je u prvom meču u Minhenu bilo 2:1 za Bajern. Pratite ovaj meč u blogu uživo na Blicsport.rs...90'...

Nastavak na Blic...

Uživo: Nojer odbranio penale Ronaldu i Kaki, a Kasiljas Krosu!

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 00:20

Posle epskog meča između Barselone i Čelsija u kom je viđeno sve što fudbal može da prikaže, u revanšu drugog polufinala Lige šampiona Real je u regularnom delu stigao minus iz prvog meča (2:1), ali je posle boljeg izvođenja penala u spektaklu u Madridu, Bajern otišao u finale!..3:1 - ŠVAJNŠTAJGER...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.