Uživo: Bilić hoće da dovede Ronaldinja, Di Kanio poludeo za Kuzmanovićem

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bilić hoće da dovede Ronaldinja, Di Kanio "poludeo" za Kuzmanovićem

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

14:30 - Di Kanio "poludeo" za Kuzmanovićem

Menadžer Sanderlenda Paolo Di Kanio zagrizao je da u redove svoje ekipe dovede Zdravka Kuzmanovića iz Intera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Srpski reprezentativac je ovog leta bio povezivan sa Malagom i Betisom, a iako u ovom trenutku kao najozbiljniji kandidati za njegov novi klub važe Vest Hem i Aston Vila, Di Kanio je prilično uveren da će on pobediti u toj trci, prenose engleski mediji.

14:22 - Ager sve bliži Barseloni

Štoper Liverpula, Danijel Ager, sve je bliži prelasku u Barselonu, prenose španski mediji.

Danskom reprezentativcu ugovor sa engleskim klubom ističe 2014. godine, pa je ovo poslednja prilika da tim sa "Enfilda" zaradi od ovog transfera.

Ager je i dalje na meti Rafe Beniteza, trenera Napolija.

13:29 - Bilić hoće Ronaldinja

Trener Bešiktaša Slaven Bilić ne bi imao ništa protiv da za njegovu ekipu zaigra Ronaldinjo, koji trenutno nastupa za Atletiko Mineiro.

"Voleo bih da vidim Ronaldinja u mom timu. On bi nam podigao nivo igre, jer smatram da može da odigra bar još dve sezone na vrhunskom nivou", rekao je Bilić.

12:52 - Vidal potpisuje novi ugovor sa Juventusom

Fudbaler Juventusa Arturo Vidal potpisaće novi, poboljšani ugovor i ostaće u torinskom klubu do juna 2018. godine, nakon čega će mu biti povećana plata sa 2,7 miliona evra na četiri miliona evra po sezoni.

Za Čileanca su tokom leta bili zainteresovani Bajern iz Minhena, Pari Sen Žermen i Real Madrid, ali je 26-godišnji fudbaler sredine terena ipak odlučio da ostane u Italiji.

Vidalov ugovor istekao bi 2016. godine, a uprava Juventusa pokušava da produži ugovore i s Polom Pogbom, Đorđom Kijelinijem, Klaudijom Markisijom i Sebastijanom Đovinkom.

12:35 - Junajted ne odustaje od Seska: Treća ponuda!

Mančester junajted ne samo da nije odustao od namere da angažuje Seska Fabregasa, već je sa Old Trafroda je u Barselonu stigla treća ponuda za ovog španskog reprezentativca.

Barsa je odbila prethodne dve ponude, od 26 a onda i 30 miliona funti, a treća iznosi između 35 do čak 40 miliona.

12:18 - Paladino produžio ugovor sa Parmom

Rafaele Paladino produžio je ugovor sa Parmom do 2016. godine.

Ovaj napadač je u tim "krstaša" stigao 2011. godine, a pre toga je nastupao za Benevento, Juventus, Salernitanu, Livorno i Veronu.

11:43 - Gotov posao: Soldado stiže u Totenhem

Totenhem je saopštio da je sa Valensijom postigao konačan dogovor o kupovini napadača Roberta Soldada.

Ovaj 28-godišnji reprezentativac Španije je 80 puta bio strelac na 146 odigranih mečeva za Valensiju, dok je 30 pogodaka dao u prošloj sezoni španskog prvenstva.

U poslednje tri sezone niko od španskih fudbalera nije dao toliko golova kao Soldado: postigao ih je čak 75.

11:03 - Koga sve možete da kupiti po ceni za Bejla?

Prelazak brzonogog Velšanina Gereta Bejla iz Totenhema u Real Madrid je pitanje časa, a Blicsport.rs vam donosi odgovor na pitanje "Koje sve fudbalere, i to zajedno, možete da kupite za tih 120 miliona evra koliko će Madriđani platiti londonskom klubu?

10:24 - Totenhem našao zamenu za Bejla

Kako španski mediji tvrde, prelazak Gereta Bejla u Real Madrid je pitanje trenutka. "As" navodi da je konačna suma koju će Madriđani platiti Totenhemu onih famoznih 120 miliona evra, pa i ne čudi što londonski klub već kreće u potragu za zamenom.

Izgleda da je izbor pao na Erika Lamelu, levonogo krilo koje nastupa za Romu, a za ovog 21-godišnjaka iz Buenos Ajresa Totenhem je spreman da odmah plati 35 miliona evra.

10:05 - Boško Janković dobio saigrača: Ivanov "već Veronin"

I pre otvaranja ovog izdanja Blicsport.rs blog uživo, "fudbalski" deo dana smo počeli javljanjem da se Ivan Ivanov, defanzivac Partizana koji je bio povezivan sa odlaskom u Bazel i Standard iz Liježa, nalazi vrlo blizu potpisivanja ugovora sa Veronom.

Ako ste propustili tu priču, više o njoj možete pročitati nakon što kliknete ovde.

10:00 - Fofana Partizanov!

Tokom Partizanovog dvomeča sa Širakom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona najbolji utisak ostavio je napadač jermenskog prvaka, Ismael Beko Fofana. Iako je minulih dana bio "seljen" u Crvenu zvezdu, izgleda da ćemo ga od ovog leta gledati dresu šampiona iz Humske.

Fofana, 23-godišnjak koji je igrao za mladu reprezentaciju Obale Slonovače a tri godine je bio član engleskog Čarlton Atletika, uspeo je da lakoćom sa kojom nastupa u špicu namuči beogradske crno-bele, čija uprava nije mnogo čekala da krene u akciju. Pričalo se i pisalo da je i Zvezda za njega zainteresovana, ali izgleda da je postignut konačni dogovor.

Kako prenosi "Alo!", sve je već utanačeno: Fofana će biti novi napadač Partizana.

10:00 - Dobro došli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, i ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Imate i mogućnost da svoje mišljenje na blogu "podelite" sa svima, preko komentara i "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi. Krećemo!

Najčitanije SADA: Uživo: Čelsi traži bogatstvo za Luiza, Bejl sa roditeljima molio za odlazak u Real! Transferi: Zenitovih 70 miliona za Subotića i Levandovskog, Bejl pomera Ronalda! Transferi: Mojes u tajnoj misiji "oteti Bejla", Murinja oduševio 17-godišnjak!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Džerard savetuje Suarezu da ide u Španiju, Di Kanio "lud" za Kuzmanovićem

Izvor: Blic, 01.Avg.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa...18:35 - Džerard...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.