Utakmica Srbija - Australija večeras na BHT1

Izvor: RSplaneta.com, 23.Jun.2010, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica Srbija - Australija večeras na BHT1

Fudbalsku utakmicu selekcija Srbije i Australije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi direktno će večaras u 20.20 časova prenositi BHT 1, saopštio je danas Programski kolegijum Radio-televizije Republike Srpske /RTRS/. U saopštenju se navodi da su na osnovu međusobnog ugovora tri javna emitera u BiH i dogovora o raspodjeli prenosa utakmica po emiterima RTRS i Radio-televizija Federacije BiH /FTV/ u prvom krugu takmičenja prenosile dvije utakmice reprezentacije Srbije, a da će treću utakmicu prenositi BHT 1.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

NEMA NERADNOG DANA ZBOG FUDBALA

Izvor: Kurir, 24.Jun.2010, 13:37

VELINGTON - Parlament Novog Zelanda odbacio je danas predlog jednog poslanika da se uvede neradni dan kojim bi se obeležili uspesi fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi...Ministar Laburističke partije Trevor Malard pokušao je danas da uvede zakon koji bi omogućio stanovništvu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.