Upoznajte detaljno stadion Rajko Mitić za 1.000 RSD

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 15:52

Upoznajte detaljno stadion "Rajko Mitić" za 1.000 RSD

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je za svoje navijače spremio turu na kojoj će moći da upoznaju "svaki detalj" stadiona "Rajko Mitić".

Kako se navodi, obilazak stadiona trajaće 45 minuta i sastojaće se iz sedam delova.

Posetioci će, između ostalog, obići Muzej Crvene zvezde gde će moći da se slikaju sa peharom Lige šampiona, proći će kroz glavni tunel, a posetiće i Medija centar i "Red star šop".

Cena stadionske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ture je 1.000 dinara za odrasle, a za decu do 18 godina 500 dinara.

Zvezda je dodala da je spremila i 20 odsto popusta za članove i za grupe veće od 20 ljudi, a da se "karta" za stadionsku turu može kupiti u članstvu i u Muzeju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.