Ultimativni dokaz! Kutinjo napušta Liverpul! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ultimativni dokaz! Kutinjo napušta Liverpul! (video)

Vest koju navijači Liverpula nikako nisu želeli da čuju.

Fudbalski klub Liverpul jutros je skinuo Filipea Kutinja iz izloga Enfilda!

Nedavno je na ovaj način Barselona "precrtala" Nejmara neposredno pre ozvaničenja transfera, a danas je isti recept primenio i Liverpul.

Poput Barselone pre desetak dana, tako je i Liverpul sada pre bilo kakvog ozvaničenja transfera, odlučio da "skloni" Kutinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz klupskog šopa na stadionu.

Na društvenim mrežama se pojavio video kako radnici na Enfildu skidaju lik Kutinja sa izloga, što su mnogi protumačili kao ultimativni dokaz da je Liverpul odlučio da prihvati ponudu Barselone.

Katalonci pokušavaju već nekoliko dana da omekšaju Liverpul, odbijene su ponude od 80 miliona i 90 plus bonusi od 30, a sada je izvesno da će do dogovora doći u narednim danima.

Pored toga, Barsa bi mogla da dovede i Dembelea iz Dortmunda, a dokaz za to pročitajte u nastavku:

Zvanično - Suspendovan zbog forsiranja da pređe u Barsu! https://t.co/sRNHXp7Isb

— Sportske.net (@sportske) August 13, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop nema izbora, dvojica favorita kao zamene za Kutinja, navijači priželjkuju "bombu"!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017

Liverpul se sprema na život bez Filipea Kutinja...Kao što smo preneli ranije danas, Liverpul se na neki način već oprostio od Kutinja i jasno je da će klub morati da počne da traži adekvatnu zamenu...Ultimativni dokaz! Kutinjo napušta Liverpul! https://t.co/DDygCfZVA5..— Sportske.net (@sportske)...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.