Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 14:30

Ulsan odmah seo na čelo tabele

Rafalna paljba u prvom kolu Južne Koreje

Baš se Ulsan uželeo fudbala. Dugo je trajala pauza, pa su plavo-žuti jedva dočekali da istrče na teren. A, kada su napokon izašli, nastala je – rapsodija.

Šteta je što navijači Ulsana nisu mogli na tribine, imali bi šta da vide. Sangđu je bio samo statista u fudbalskom plesu domaćeg tima – 4:0.

Nije se mnogo igralo, samo osam minuta kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Brazilac Žunior Negao doveo Ulsan do vođstva od 1:0. Do kraja poluvremena on se ponovo upisao u strelce, ovog puta sa bele tačke. Nije domaći tim popuštao gas ni u nastavku.

Najpre je Li Sang u 57. minutu povisio na 3:0, a Jun Bit je 15 minuta pre kraja stavio tačku na utakmicu. Četiri komada, dovoljno da se sedne na vrh tabele posle prvog kola.

Prvo iznenađenje u novom šampionatu priredio je Seongnam, koji je kao gost sa 2:0 savladao Gvangđu.

Cela priča trajala je 12 minuta. Prvih 12 minuta. Gosti su ekspresno došli do 2:0, a oba pogotka postigao je Hjen Jang Dong. Samo što je došao iz japanske Fukuoke, debitantski meč i odmah dva gola. Nije loše za početak...

Inčon i Daegu su odigrali bez golova. U oba tima je bio po jedan crnogorski napadač, kod domaćina Stefan Mugoša, kod gostiju Dejan Damjanović. I obojica su s klupe ušla u igru u drugom poluvremenu, ali nijedan nije postigao gol.

JUŽNA KOREJA - 1. KOLO

Petak

Đonbuk – Suvon  1:0 (0:0)

Subota

Ulsan – Sangđu 4:0 (2:0)

Inčon – Daegu  0:0

Gvangđu – Seongnam  0:2 (0:2)

 Nedelja

07.00: (1,95) Pohang (3,40)

Busan (4,10)

09.30: (2,95) Gangvon (3,30)

Seul (2,45)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.