Ulaznice rasprodate za 40 minuta

Izvor: B92, 17.Apr.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice rasprodate za 40 minuta

Ulaznice za fudbalsku utakmicu između Juventusa i Rome rasprodate su za samo 40 minuta, preneli su italijanski mediji.

Ta dva kluba sastaće se u subotu uveče u Torinu, u meču 34. kola prvenstva Italije.

Juventus je trenutno vodeći na tabeli Serije A, sa bodom više od aktuelnog šampiona Milana, dok se Roma bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Stadion "Juventus arena", kapaciteta 41.000 mesta, izgrađen je na mestu legendarnog Dele Alpija, koji je Juventus delio sa gradskim rivalom Torinom.

Ulaznice za subotnju utakmicu koštale su od 35 do 275 evra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice za meč Juventusa i Rome "planule" za 40 minuta

Izvor: Kurir, 17.Apr.2012

Juventus je trenutno vodeći na tabeli Serije A, sa bodom više od aktuelnog šampiona Milana, dok se Roma bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona...TORINO- Ulaznice za fudbalsku utakmicu između Juventusa i Rome rasprodate su  za samo 40 minuta, preneli su italijanski mediji. Ta dva...

Nastavak na Kurir...

Ulaznice za meč Juventus - Roma rasprodate za 40 minuta

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 14:45

Ulaznice za fudbalsku utakmicu između Juventusa i Rome rasprodate su za samo 40 minuta, preneli su italijanski mediji...Ta dva kluba sastaće se u subotu uveče u Torinu, u meču 34. kola prvenstva Italije...Juventus je trenutno vodeći na tabeli Serije A, sa bodom više od aktuelnog šampiona Milana,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.